Een gazon met graszoden

Als u gras zaait moet u even geduld hebben. Graszoden zijn dé uitkomst als u binnen een dag al wilt genieten van een mooi gazon! 

 

Wat zijn graszoden?

Graszoden zijn verse rollen gras. Graszoden zijn 2,50 meter lang en 40 cm breed, dus in totaal precies 1 m² groot. Voordat de graszoden van het land gesneden worden, groeien ze ongeveer een jaar op het land en worden meer dan 100 keer gemaaid, waardoor er in een korte tijd een mooie dichte grasmat ontstaat. 

 

image-right

Grasrollen bestellen

Met graszoden geniet u al binnen een dag van een mooi gazon. Ons bedrijf Verspeek Graszoden is specialist in het leggen en verkopen van premium graszoden. U kunt het gras afhalen op één van onze locaties of we, net zo gemakkelijk, bezorgen het gras aan huis.

Via verspeekgraszoden.nl vindt u alle informatie over onze premium graszoden.

Of bestel de grazoden direct via onze webshop.

BESTEL GRASZODEN

Een gazon met graszoden

Naast gras zaaien en de verkoop van graszoden zijn wij ook gespecialiseerd in het leggen van graszoden. Van dinsdag tot en met zaterdag gaat ons graszoden team op pad om de mooiste groene gazons te realiseren. Zo kunt u al binnen dag al genieten van een gazon! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk hoe wij graszoden leggen of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. 

Bekijk hoe wij graszoden leggen

 

 

 

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het leggen van graszoden?

Vul onderstaand offerteformulier zo volledig mogelijk in. Stuur gerust foto's van de bestaande situatie en eventueel uw tuinontwerp mee. Binnen 48u sturen wij u een reactie.

* verplichte velden

Onze visitekaartjes

Gennep

Mook

Malden

Boxmeer

Groesbeek

Kerkdriel

Mill

Venray

Wijchen

Gemert

Grave

Groesbeek

Oosterbeek

Arnhem

Cuijk

Uden

Nijmegen