Bestel graszaad

De keuze van het type graszaad mengsel is afhankelijk van het doel en de toepassing van het gras. Wij hebben verschillende graszaadmengsels in ons assortiment.

Assortiment graszaad

Neem voor advies over het juiste graszaad contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier. Wilt u zelf aan de slag? Dan kunt het graszaad bestellen via onze webshop. Staat uw mengsel hier niet bij?  Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

WEBSHOP

image-top

SPEELGRAS

Een gazon is dé plek waar kinderen en huisdieren willen spelen en rennen. Het gras mag het plezier van een voetbalpartijtje of waterpret niet drukken. Speciaal voor deze gazons maken we gebruik van een speelgrasmengsel. Een mengsel dat sierwaarde heeft, sterk is en snel hersteld.

SCHADUWGRAS

Heeft u een tuin met weinig zonlicht? Of een flinke boom in de tuin staan? Dan kan schaduwgras een oplossing zijn. Door dit sterke grasmengsel krijgen mossen en onkruiden minder kans.

PAARDENMENGSELS

Een paard verdient het beste en smakelijkste gras. Van een sober ras tot een sportpaard; wij hebben verschillende paardenmengsels in ons assortiment die passen bij het paard en het gebruik van het grasland. 

SPORTVELDenGRAS EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK gras

Plantsoenen, groenstroken, bermen, speelweides en trapveldjes worden vaak flink belast en weinig onderhouden. Voor deze doelgroepen maken we gebruik van zeer sterke langzaam-groeiende grasmengsels met een groot herstellend vermogen. Deze sterke mengsels vragen weinig onderhoud en bemesting. Bovendien kunnen ze tegen een stootje.

De beste manier om gras te zaaien

Bent u benieuwd hoe wij gras zaaien?

BEKIJK HOE WE GRAS ZAAIEN

Contact

Tel: 06-25085608
E-mail: info@tuinwerken.nl

STEL UW VRAAG

Wij denken graag met u mee en nemen binnen 48u contact met u op. 

* verplichte velden

Onze visitekaartjes

Gennep

Mook

Malden

Boxmeer

Groesbeek

Kerkdriel

Mill

Venray

Wijchen

Gemert

Grave

Groesbeek

Oosterbeek

Arnhem

Cuijk

Uden

Nijmegen