06 - 25 08 56 08 info@tuinwerken.nl
dood-gazon

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Slecht gazon herstellen

Heeft u last van dode, kale, gele, bruine of dorre plekken of gaten in uw gazon? Heeft het gazon geleden onder de droogte in de zomer of bent u bijvoorbeeld op vakantie geweest en heeft u geen mogelijkheid gehad om te sproeien? Oftewel, wilt u een slecht gazon herstellen?

Wij kunnen een slecht gazon herstellen en uw gras binnen korte tijd weer in topconditie krijgen!

Verticuteermachine

Allereerst zorgen we voor goede licht-, lucht- en waterdoorlatendheid met onze verticuteermachine.

Gazon doorzaaien

Vervolgens maken we met onze doorzaaimachine sleuven in de grond, waarin graszaad valt. Vervolgens worden de sleuven meteen dichtgedrukt. Door dit ‘doorzaaien’ ligt het zaad goed beschermd in de vruchtbare grond. Ook zorgen wij direct voor de juiste bemesting die het graszaad een optimale voedingsboost geeft.

Hiermee kijkt u binnen no-time weer tegen een prachtige frisgroen gazon aan!

Offerte aanvragen


    Inclusief meerprijs voor beregeningsinstallatie