06 - 25 08 56 08 info@tuinwerken.nl
graszoden bezorgen

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Graszoden bezorgen

Wilt u zelf graszoden gaan leggen maar kunt u deze niet bij ons in Groesbeek of in Maren Kessel komen afhalen? Geen probleem. We kunnen het gras voor u bezorgen.

Kleinere partijen worden bezorgd met een bestelbus met aanhangwagen. Grote partijen door middel van een vrachtwagen. Achterop onze vrachtwagen zit een meeneem heftruck. Hiermee kunnen we de pallets met gras op de gewenste plek neerzetten!

De bezorgprijs is vanaf € 40,-, afhankelijk van het aantal m² die u besteld en de afstand tot Groesbeek of Maren Kessel.

Heeft u te weinig aarde in uw tuin dan kunnen we Big Bags tuinaarde meeleveren. Bemesting voor de aanleg en onderhoud van uw gras natuurlijk ook.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het offerte formulier invullen. U ontvangt binnen 24 uur een prijs. Wilt u direct een prijs hebben dan kunt u bellen: 06-25085608.

De voorbereidingen u moet treffen voordat u gras gaat leggen, kunt u vinden op de pagina zelf gras leggen.