06 - 25 08 56 08 info@tuinwerken.nl
tuin

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Bemesting / Tuinaarde

In ons assortiment hebben we 3 verschillende soorten professionele bemesting.

Marathon Repair & Preseed

Bemesting welke voor het leggen van de graszoden over de grond gestrooid wordt om de wortels van de net gelegde graszoden snel vast te laten groeien. – Voorjaarsbemesting om na de winterperiode het gras weer snel in goede conditie te krijgen

Marathon Spring

Bemesting voor gebruik van april – september. Deze houdt uw gras op kleur en zorgt voor voldoende voeding tijdens de groeiperiode. De werkingsduur is ongeveer 8 tot 10 weken. Let op, indien u veel sproeit of wanneer er veel regen valt “spoelt” de bemesting uit. Dit wil zeggen dat deze de grond in verdwijnt. U dient dan vaker te bemesten.

Marathon Autumn

Bemesting voor het najaar. In oktober en november kan deze gebruikt worden. Het gras gaat in deze periode langzamer groeien. Door de najaar bemesting gaat het gras goed afgehard de winterperiode in.

Kalk

Kalk zorgt voor de juiste PH (zuurtegraad) waarde van uw grond. Wanneer u in het najaar of in januari / februari kalk strooit blijft de grond de juiste waarde houden. Dit is belangrijk voor de werking van meststoffen.

Tuinaarde

Wanneer u aarde tekort komt kunt u dit aanvullen met tuinaarde. We hebben tuinaarde in 30L zakken of in Big Bags (1m³).

Compost

Compost kan worden gebruikt als de grond arm (lichte kleur) is. Breng een laag compost aan en verdeel deze door de bovenste 5 à 10 cm van uw grond. We bieden compost aan in 40L zakken of in Big Bags (1m³).

Prijzen bemesting

Bovengenoemde bemestingen zijn verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:

Verpakking Prijs
2,5 kg € 8,50
5 kg € 15,00
10 kg € 25,00
25 kg € 50,00