06 - 25 08 56 08 info@tuinwerken.nl
graszoden

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Graszoden

Verspeek Graszoden levert uitsluitend premium selected graszoden.

Het proces start bij de keuze van het graszaad wat ingezaaid wordt.

De prestatie en uitstraling van een gazon is onder andere afhankelijk van de kwaliteit graszaad. Verder de combinatie van rassen en soorten.

Onze mengsels bestaand uit zorgvuldig geselecteerde combinaties, gras wat groeit op elk type ondergrond, of u nu zware kleigrond of schrale zandgrond heeft!

De tijd tussen zaaien en kunnen snijden van de graszoden is ongeveer een jaar. Deze tijd is nodig om goede wortelvorming een sterke graszode te krijgen. We kweken uitsluitend zonder plastic netten in de wortels.

Tijdens de teelt wordt het gras zorgvuldig verzorgd. Denk hierbij aan maaien, onkruidbestrijding, bemesten en in droge periodes beregenen (water geven).

Voordat de graszoden van het land worden geoogst, onderwerpen we ze aan een laatste controle. Op bestelling worden ze van het land gesneden en getransporteerd in eigen beheer. Vers van land naar klant!

Aangekomen bij de klant wordt door onze medewerkers advies gegeven, waar moet bij het leggen op gelet worden? Welke bemesting kunt u het beste gebruiken? Het sproei advies is afhankelijk van de weersomstandigheden op dat moment.