06 - 25 08 56 08 info@tuinwerken.nl
gras zaaien

COVID-19 - Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. We bezorgen uw graszoden aan huis, zodat u niet de straat op hoeft. We houden 1,5 meter afstand, schudden even geen hand en u kunt betalen via een betaalverzoek.

Wilt u het gras afhalen? Dan vragen we u om de graszoden zelf in de auto of aanhanger te laden. We zetten het gras voor u klaar op een aparte pallet en vragen u om 1,5 meter afstand van andere klanten te houden.

Wilt u dat wij uw gazon aanleggen voor een makkelijk en snel resultaat? Ook dat kan gelukkig nog steeds. We werken uitsluitend buiten, schudden even geen handen, en houden 1,5 meter afstand van u.

Dank voor uw begrip! Heeft u vragen over onze maatregelen? Bel dan gerust! Christiaan Verspeek 06-25085608

Gras zaaien of graszoden

Voor- en nadelen

Het grote voordeel van gras zaaien is de keuzemogelijkheid voor een bepaalde grassoort. We geven u advies voor uw situatie.

De prijs van gras zaaien, is voordelig ten opzichte van graszoden leggen. Afhankelijk van de werkzaamheden en de grootte van uw perceel is de richtprijs tussen de €0,50 en €2,00 per m².

Helaas zitten er ook nadelen aan zaaien. Bij gras inzaaien, duurt het langer voordat u gebruik kunt maken, van uw nieuwe gazon. Afhankelijk van de weersomstandigheden tussen de 4 en 8 weken.

Verder bestaat de kans, dat niet alleen gras, maar ook onkruid opkomt. De meeste onkruiden verdwijnen na een paar keer maaien. Onkruid kunnen we desgewenst bestrijden.